Korona rajotusten vuoksi Kansallinen kilpailu peruttu 29.1.2022

OHJEET Hiihtoihin ja yleisestikin korona-aikana kaikissa tapahtumissa, mikäli ei tule uusia tiukempia ohjeita.


Hiihtokilpailu ei ole yleisötapahtuma.

***.

Jos sinulla todetaan viikon sisällä kilpailusta koronavirus, olet velvollinen ilmoittamaan asiasta kilpailun järjestäjälle viipymättä sp: kari.tietavainen(at)gmail.com tai p. 0503266920

***

Toimintaohjeet kilpailupaikalla

Yleisöä ei päästetä kilpailupaikalle. Lasten ja nuorten mukana voi olla huoltaja.

Autojen pysäköinti ohjatusti pysäköintialueelle.

Hiihtoladulle menevät vain hiihtäjät, järjestäjä seuraa turvavälien noudattamista (yli 2 metriä).

***

Sisätiloja ei ole käytettävissä kilpailun aikana. Voitelupaikkaa ei järjestetä.  WC - ja suihku tilat Liikunta hallilla käytössä urheilijoille. Toimitsijoiden WC-tilat voitelukopilla. Hiihtokilpailussa ollaan ulkona ja tilaisuus on luonteeltaan raikas. Omassa autossa voi kukin olla.

***

Kilpailunumeron jokainen kilpailija ottaa itse kisakansliasta. Numeroa haettaessa sisätiloista käytetään maskia, hiihtäjä ei lähtöpaikalla eikä ladulla käytä maskia. Olkaa tarkkoja, että numero on oikea, väärällä numerolla ei voi kilpailla. Lähtöön pääsee vain hieman ennen starttia (n. 5-10 min). Hiihtäjät huolehtivat lähtöajoista niin, että ovat oikeaan aikaan paikalla. Lasten kohdalla huoltajat huolehtivat asian.

Lähtölistat tulevat touhiihtojaosto.fi sivulle perjantaina ja lähdöt porrastetusti, joten hiihtäjiä on lähtö- ja maalialueella mahdollisimman vähän samanaikaisesti.

Veryttely ja suksien testaus hiihtoladulla varoen, vain hiihtäjät voivat olla ladulla. Lähtö-maalialueella ei voi verrytellä.

***

Maaliin tulon jälkeen numero palautetaan koriin ja hiihtäjät ohjataan pois.

Tulokset julkaistaan touhiihtojaosto.fi sivulla sekä webscorer.com sivulla reaaliaikainen tulos palvelu, hiihtopaikalla ei ole ilmoitustaulua. Tulokset luetaan kuuluttajan toimesta muutamaan kertaan heti sarjan maaliintulon jälkeen. Palkinnot haettavissa kisakansliasta sarjan valmistuttua. Sarjojen kolme parasta palkitaan.

Mehu tarjoilu maalialueen välittömässä läheisyydessä.

***

Ohjeita noudattamalla saadaan kilpailut pidettyä onnistuneesti.

Ilmoittautumalla kisoihin urheilijat ja huoltajat sitoutuvat noudattamaan ohjeita.

Lisätietoja:

Kari Tietäväinen

puhelin: 050 326 6920

s-posti: kari.tietavainen(at)gmail.com